PA286755c_resize.jpg

Zimske i letnje bašte

 

ZIMSKE BAŠTE

Tendamont zimske bašte predstavljaju, atraktivan i estetski izuzetno kvalitetan vid prostora koji ima jako raširenu primenu i namenu. Tendamont zimske bašte su se,u praksi, pokazale kao izuzetno otporne na različite vremenske uslove i kao izuzetno isplativa investicija.

Konstrukcija Tendamont zimskih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), zatvaranje bočnih stranica zimskih bašti vrši se providnom PVC folijom na rajsfešluse ili sistemom zatvaranja na klizače u kombinaciji sa ili bez PVC platna (tkz. cirade). Uobičajeni pokrivač zimski bašti je PVC platno ali se u skladu sa Vašim željama moze upotrebiti i neki drugi materijal. Tendamont zimska bašta može biti izvedena sa patosom ili bez njega, sa ili bez  neba, sa predlogom osvetljenja, grejanja... izbor je vaš, a mogućnosti su neograničene.

Kratak rok izrade, brza i jednostavna montaža, samoodrživost i pristupačne cene su samo neke od prednosti zimskih bašti.

 

 CENE ZIMSKIH BAŠTI

 

Zimske bašte imaju izuzetno pristupačne cene, obzirom da uz minimalna ulaganja dobijate vrhunski proizvod koji Vam garantuje brz povraćaj ulozenog kapitala.

Naše cene zimskih bašti su veoma konkurentne zahvaljujući  kvalitetnom i dugotrajnom materijalu koji koristimo pri njihovoh izradi.

Svaka zimska bašta je specifična i cena njene izrade i montaže zavisi od više faktora.

Pozovite nas da sagledamo Vaš prostor i damo Vam najprihvatljiviju ponudu.

 Saznajte cenu Vaše zimske bašte. Pozovite nas. Tel: 011/341-5-333

 Cena se formira za svaku zimsku baštu pojedinačno a u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima, a formiranje cene pre svega zavisi od tipa zimske bašte za koju se odlučite.

 

 UPOTREBA ZIMSKIH BAŠTI

 

Primena zimskih bašti je jako široka. Izradom zimske bašte povećavate kapacitet i dobijate još jedan ugodan prostor ispred Vašeg restorana, hotela, caffea, pekare, poslatičarnice.

Zimska bašta može postati sastavni deo Vaše terase, balkona, objekta. Zimskom baštom možete povećati Vaš boravišni prostor, napraviti privremenu ostavu, magacin, garažu, staklenik, zatvoriti bazen ili jakuzzi u Vašem dvorištu, krovnoj terasi...

Idealno rešenje kao prostorija za pušače ili pomoćna prostorija u preduzećima, javnim ustanovama, tržnim i zabavnim centrima, industrijskim kompleksima.

 

LETNJE BAŠTE

 

Tendamont letnjim baštama stvarate udoban i osenčen prostor za posetioce ispred Vašeg restorana, kafea, hotela, motela, poslastičarnice, pekare, benzinske pumpe, auto perionice, cvećare, tržnog centra. Letnje bašte su pravi način da klijentima pružite maksimalnu udobnost,  a pritom ih zaštitite od toplote i UV zračenja.

Konstrukcija Tendamont letnjih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), dok krovni deo može biti pokretan ili nepokretan izrađen od PVC, impregniranog ili nekog drugog materijala vrhunskog kvaliteta, krovni deo letnje bašte može biti i neki od pokretnih krovova iz Tendamont ponude. U skladu sa Vašim zahtevima letnja bašta može biti izvedena sa patosom ili bez, sa ogradom ili bez nje... A pravilnim izborom klimatizacije, ventilatori, sistemi sa kondenzovanom vodenom parom, povećavate komfor Vaše letnje bašte.

Tendamont letnje bašte su idealan izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata, a njihova kvalitetna izrada i materijali garantuju dugotrajnost.

 

CENE LETNJIH BAŠTI

 

 Pristupačne cene letnjih bašti su samo jedna od njihovih pogodnosti. Svaku letnju baštu sagledavamo kao specifičnu i u skladu sa tim formiramo cenu.

 Pozovite nas da sagledamo Vaš prostor i damo Vam najprihvatljiviju ponudu.

Saznajte cenu Vaše letnje bašte.   Tel: 011/341-5-333

Mogućnost izrade natpisa i reklama, brendiranje.

Pogledajte ostale TENDAMONT proizvode Tende, Providna PVC folija, Pokretni krovovi, Zimske bašte, Letnje bašte, Cirade, Tekstilna arhitektura.