LB 052.jpg

ZIMSKE I LETNJE BASTE

 

LETNJE BAŠTE

Tendamont letnjim baštama stvarate udoban i osenčen prostor za posetioce ispred Vašeg restorana, kafea, hotela, motela, poslastičarnice, pekare, benzinske pumpe, auto perionice, cvećare, tržnog centra. Letnje bašte su pravi način da klijentima pružite maksimalnu udobnost,  a pritom ih zaštitite od toplote i UV zračenja.

Konstrukcija Tendamont letnjih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), dok krovni deo može biti pokretan ili nepokretan izrađen od PVC, impregniranog ili nekog drugog materijala vrhunskog kvaliteta, krovni deo letnje bašte može biti i neki od pokretnih krovova iz Tendamont ponude. U skladu sa Vašim zahtevima letnja bašta može biti izvedena sa patosom ili bez, sa ogradom ili bez nje… A pravilnim izborom klimatizacije, ventilatori, sistemi sa kondenzovanom vodenom parom, povećavate komfor Vaše letnje bašte.

Tendamont letnje bašte su idealan izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata, a njihova kvalitetna izrada i materijali garantuju dugotrajnost.

ZIMSKE BAŠTE

Tendamont zimske bašte predstavljaju, atraktivan i estetski izuzetno kvalitetan vid prostora koji ima jako raširenu primenu i namenu. Tendamont zimske bašte su se,u praksi, pokazale kao izuzetno otporne na različite vremenske uslove i kao izuzetno isplativa investicija.

Konstrukcija Tendamont zimskih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), zatvaranje bočnih stranica zimskih bašti vrši se providnom PVC folijom na rajsfešluse ili sistemom zatvaranja na klizače u kombinaciji sa ili bez PVC platna (tkz. cirade). Uobičajeni pokrivač zimski bašti je PVC platno ali se u skladu sa Vašim željama moze upotrebiti i neki drugi materijal. Tendamont zimska bašta može biti izvedena sa patosom ili bez njega, sa ili bez  neba, sa predlogom osvetljenja, grejanja… izbor je vaš, a mogućnosti su neograničene.

Kratak rok izrade, brza i jednostavna montaža, samoodrživost i pristupačne cene su samo neke od prednosti zimskih bašti.

UPOTREBA ZIMSKIH BAŠTI

Primena zimskih bašti je jako široka. Izradom zimske bašte povećavate kapacitet i dobijate još jedan ugodan prostor ispred Vašeg restorana, hotela, kafea, pekare, poslatičarnice.

Zimska bašta može postati sastavni deo Vaše terase, balkona, objekta. Zimskom baštom možete povećati Vaš boravišni prostor, napraviti privremenu ostavu, magacin, garažu, staklenik, zatvoriti bazen ili jakuzzi u Vašem dvorištu, krovnoj terasi…

Idealno rešenje kao prostorija za pušače ili pomoćna prostorija u preduzećima, javnim ustanovama, tržnim i zabavnim centrima, industrijskim kompleksima.