slika-612x395-2-871-Barajevo folija.jpg

Providna PVC folija

Tendamont upotrebljava providnu ili PVC foliju u različite svrhe. Ova vrsta materijala se ne koristi uglavnom za ugostiteljske objekte, naše iskustvo je pokazalo da se ova vrsta materijala može koristiti za najrazličitije namene i da je primena PVC providne folije široka.

Providna PVC folija se upotrebljava za zatvaranje zimskih bašti, prostorija za pušenje, terasa, lođa, balkona, pregrađivanje prostorija, kao providna pregrada u sportskim, industrijskim i javnim objektima, tržnim centrima ,proizvodnim pogonima, auto servisima i perionicama, skladištima...

Dokazalo se da je PVC folija materijal izuzetno otporan na sve vrste vremenskih uticaja, a Tendamont Vam nudi više sistema zatvaranja providnom folijom, fiksno zatvaranje, sistem zatvaranja na rajsfešluse i sistem zatvaranja sa vodilicama. Svaki od sistema zatvaranja providnom PVC folijom ima svoje prednosti.

 

Providna PVC folija za zatvaranje bašti i terasa

 

Najraširenija upotreba providne PVC folije je za zatvaranje zimskih bašti i terasa. Ne samo zimskih bašti ugostiteljskih objekata već i za zatvaranje terasa, balkona, lođa u stanovima, privatnim kućama, za zatvaranje stranica šatora, venjaka. Providnom PVC folijom ćete na lak način zaštiti Vašu ostavu, magacinski, garažni ili bilo koji drugi pomoćni objekat od različitih vremenskih uticaja.

Providne pregrade od PVC folije imaju široku primenu u ugostiteljskim, sportskim i javnim objektima, kao i u objektima zabavnog karaktera.  Uz pomoć pregrade od PVC folije jedan prostor dobija više namena.

Trakaste zavese od providne folije su se pokazale kao efikasne u industrijskim objektima, proizvodnim pogonima, auto perionicama, auto servisima i radionicama.

 

Providna PVC folija cene

 

Cene za providne PVC folije su pristupačne  i uz mala ulaganja mozete dobiti  još jedan koristan prostor  ispred ili na objektu, na terasi, u delu stana, u delu prostorije, objekta, u dvorištu.

Naše cene za providnu foliju su veoma konkurentne, jer mi upotrebljavamo dugotrajnu providnu foliju vrhunskog kvaliteta, tako da za minimalno ulaganje dobijate vrhunski proizvod od providne folije koji će Vam se višestruko isplatiti u kratkom vremenskom periodu.

Svaki objekat je specifičan i cena ugradnje providne plastične PVC folije zavisi od više faktora.

Pozovite nas da Vam dostavimo  naše cene za providnu PVC foliju.

Tel: +381 11 34 15 333

Cene za providnu foliju formiramo u skladu sa Vašim zahtevima, a na formiranje cene pre svega zavisi sistem zatvaranja providnom folijom za koji se odlučite.

 

Prednosti Providne PVC folije

 

Prednosti providne PVC folije su višestruke: pristupačne cene, minimalnim ulaganjem dobijate isplativ kvalitetan proizvod urađen u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, kratak rok izrade, brza i jednostavna montaža i demontaža, mogućnost montaže na već postojeću konstrukciju (drvenu, metalnu...), lako rukovanje i odžavanje.

 

Upotreba Providnih PVC folija

 

Providne PVC folije se upotrebljavaju za:

- zatvaranje zimskih bašti,

- zatvaranje terase, lođa, balkona,

- za ugostiteljske objekte, kafiće, restorane

- pregrađivanje prostorija,

- zatvaranje prostorija za pušače,

- pokretne pregrade u prostorijama (slično zavesema, uglavnom u industrijskim objektima),

- trakaste zavese od PVC folije,

- zatvaranje strana svih mogućih vrsta objekata koji stoje napolju venjaci, šatori, ostave,

- zatvaranje bočnih delova viljuškara...

Pogledajte ostale TENDAMONT proizvode Tende, Providna PVC folija, Pokretni krovovi, Zimske bašte, Letnje bašte, Cirade, Tekstilna arhitektura.