FR 034.jpg

PROVIDNA PVC FOLIJA

 

 

 

 

Tendamont upotrebljava providnu ili PVC foliju u različite svrhe. Ova vrsta materijala se ne koristi uglavnom za ugostiteljske objekte, naše iskustvo je pokazalo da se ova vrsta materijala može koristiti za najrazličitije namene i da je primena PVC providne folije široka.

Providna PVC folija se upotrebljava za zatvaranje zimskih bašti, prostorija za pušenje, terasa, lođa, balkona, pregrađivanje prostorija, kao providna pregrada u sportskim, industrijskim i javnim objektima, tržnim centrima ,proizvodnim pogonima, auto servisima i perionicama, skladištima…

 

Dokazalo se da je PVC folija materijal izuzetno otporan na sve vrste vremenskih uticaja, a Tendamont Vam nudi više sistema zatvaranja providnom folijom, fiksno zatvaranje, sistem zatvaranja na rajsfešluse i sistem zatvaranja sa vodilicama. Svaki od sistema zatvaranja providnom PVC folijom ima svoje prednosti.

PREDNOSTI PROVIDNE PVC FOLIJE

Prednosti providne PVC folije su višestruke: pristupačne cene, minimalnim ulaganjem dobijate isplativ kvalitetan proizvod urađen u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, kratak rok izrade, brza i jednostavna montaža i demontaža, mogućnost montaže na već postojeću konstrukciju (drvenu, metalnu…), lako rukovanje i odžavanje.

UPOTREBA PROVIDNIH PVC FOLIJA

Providne PVC folije se upotrebljavaju za

- zatvaranje zimskih bašti

- zatvaranje terasa, lođa, balkona

- za ugostiteljske objekte

- pregrađivanje prostorija

- zatvaranje prostorija za pušače

- pokretne pregrade u prostorijama (slicno kao zavese, uglavnom u industrijskim objektima)

- trakaste zavese ( od PVC folije se naprave trake i to se uglavnom koristi na proizvodnim trakama)

- zatvaranje strana svih mogućih vrsta objekata koji stoje napolju venjaci, šatori, ostave

 

- plovna vozila