CP 004.jpg

CERADE I POKRIVKE

Pravu ciradu za pokrivanje bazena nije lako naći  na našem tržištu. Kompanija Tendamont nudi zimske i letnje  pokrivke  za bazen visokog kvaliteta i izuzetno postojane. Ove pokrivke ne samo da bazen štite od raznih vremenskih prilika, već i sprečavaju  njegovo prerano oštećenje. U isto vreme pokrivke za bazen su svojevrsna sigurnosnua zaštita od slučajnog upadanja, što je veoma važno kod porodica koje imaju malu decu.

Zimske cerade za bazen izradjuju se od PVC platna sa pratećom opremom za kačenje, sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma. U ponudi  je materijal različitih boja i težina. Stručni tim  Tendamonta Vam stoji na raspolaganju. Pozovite nas na tel: +381 11 34 15 333, +381 11 34 10 657, +381 63 700 70 15  i saznajte cenu pokrivke-cirade za bazen.

Za izradu pokrivki za bazen koristi se samo najbolji materijal  koji omogućava visok kvalitet. Pokrivke za bazen se izrađuje prema  zahtevima klijenata. Sa pokrivkama imaćete uvek  čistu vodu i zaštitu bazena tokom cele godine.

Letnje pokrivke  za bazen  izrađene su  od termo folije evropskog proizvođača. Termo folija sprečava gubitak toplote vode kao i zamagljivanje staklenih površina u zatvorenom prostoru. Namotavanje pokrivke može biti  na električni pogon ili ručno.